Kuvaa ei valitettavasti ole, koska kamerasta oli akku loppu. Käytin tässä Kariniemen kananpojan maustamattomia minuuttipihvejä, jotka sivelin pirkan italian yrtit-tuorejuustolla ja pyörittelin vehnäjauhoissa, kananmunassa ja korppujauhoissa. Vehnäjauhoihin olin lisännyt suolaa ja pippuria. Sen jälkeen pannulle paistuman muutamaksi minuutiksi. Lisänä tarjosin sahramiriisiä.

Sahramiriisi ( 2 annosta)

2 dl riisiä

4-5 dl kasvislientä

0,25g (½ pakettia) sahramia

puolikas sipuli

1 valkosipulinkynsi

suolaa

pippuria

oliiviöljyä

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi ja kuullota ne öljyssä riisin kanssa. Lisää puolet kasvisliemestä ja sahrami. Hauduta riisiä miedolla lämmöllä ja lisää välillä kasvislientä. Mausta, kun riisi on kypsää.