Kuvaa ei valitettavasti ole, koska kamerasta oli akku loppu. Käytin tässä Kariniemen kananpojan maustamattomia minuuttipihvejä, jotka sivelin pirkan italian yrtit-tuorejuustolla ja pyörittelin vehnäjauhoissa, kananmunassa ja korppujauhoissa. Vehnäjauhoihin olin lisännyt suolaa ja pippuria. Sen jälkeen pannulle paistuman muutamaksi minuutiksi. Lisänä tarjosin sahramiriisiä.
Sahramiriisi ( 2 annosta)
2 dl riisiä
4-5 dl kasvislientä
0,25g (½ pakettia) sahramia
puolikas sipuli
1 valkosipulinkynsi
suolaa
pippuria
oliiviöljyä
Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi ja kuullota ne öljyssä riisin kanssa. Lisää puolet kasvisliemestä ja sahrami. Hauduta riisiä miedolla lämmöllä ja lisää välillä kasvislientä. Mausta, kun riisi on kypsää.
sunnuntai, 11. helmikuu 2007
Kommentit