sunnuntai, 3. kesäkuu 2007
Valkosuklaa-daimjuustokakku
Anteeksi huono kuva. Unohdin ottaa tästä kunnollisen kuvan... Tein tälläisiä kaksi kappaletta ylppäreihini. Tämä oli tosi hyvää!
Kakku on aika samanlainen kuin Hellapoliisin Valkosuklaa-daimkakku, mutta joitain erojakin löytyy. Tässä miun ohje:
Valkosuklaa-daimjuustokakku
pohjana kaakaojauheella maustettu kääretorttupohja
1 prk flora vispiä
200g maustamatonta tuorejuustoa
130g valkosuklaata
2 daimia (isoja)
½-1 dl sokeria
5 liivatetta
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Hienonna daimit veitsellä (jätin suht reiluiksi paloiksi ja oli hyvää). Vatkaa flora ja lisää joukkoon tuorejuusto ja sokeri. Sulata valkosuklaa ja lisää se daim-murskan kanssa tuorejuusto-vispiseokseen. Sulata liivatteet tilkkaan vettä ja kaada sekaan. Kaada täyte kääretorttupohjan päälle irtopohjavuokaan ja anna hyytyä muutama tunti tai mieluiten yön yli.
Kommentit