tiistai, 25. syyskuu 2007
Broileri-ohratto
Kokeilin ekaa kertaa elämässäni tehdä ohrattoa. Hyväähän se oli, tosin ohjeen mukainen vesimäärä oli mielestäni liian suuri. Ohje siis mukailtu Myllyn Paras esikypsytettyjen rikottujen ohrasuurimoiden- paketissa olleesta ohjeesta.
Broileri-ohratto 6-8:lle
2 rkl öljyä
400g broilerin hunajamarinoituja fileesuikaleita
100g sipulikuutioita (pakaste)
3 valkosipulinkynttä
2 ½ dl Myllyn Paras Esikypsytettyjä rikottuja ohrasuurimoita
1 litra vettä (uskoisin että n. 8 dl riittä, mielestäni litra oli vähän liikaa)
1 kasvis- tai kanaliemikuutio
200g herne-maissi-paprikaa
aromisuolaa, mustapippuria rouhittuna
Ruskista broiskusuikaleet ja sipulikuutiot öljyssä. Siirrä ne pataan tai kattilaan. Lisää joukkoon pilkotut valkosipulinkynnet, ohrasuurimot, vesi ja mausteet. Kun vesi on kiehehtanut, anna kypsyä vielä n. 15 min. Lisää he-ma-pa ja jatka kypsennystä n. 5 min kunnes vesi imeytyy suutimoihin.
Kommentit