maanantai, 12. helmikuu 2007
Cheddarin makuiset lihapullat tomaattikastikkeessa
Cheddar ei kyllä loppujen lopuksi kauheasti maistunut, kun meillä oli sitä niin vähän. Määrä kannattaa vähintään tuplata.
Cheddarin makuiset lihapullat
250g kevytjauhelihaa
1 dl vettä
½ dl korppujauhoja
1 muna
1 sipuli
2 viipaletta cheddar sulatejuustoa (esim. aamupala)
mustapippuria, suolaa, paprikajauhetta ja kuivattua valkosipulia myllystä
Laita korppujahot turpoamaan veteen. Hienonna sipuli ja ja lisää se muiden aineksien kanssa korppujauhoihin. Pyörittele seos pulliksi ja paista 225 asteessa n.20 min.
Kastikkeena käytin Pirkan valmista tomaatti-valkosipuli pastakastiketta, jonka lisäsin lihapullien sekaan pannulle ja lämmitin.
Kommentit