448403.jpg

Ei mitenkään erityisen kauniisti aseteltu annos... Oli niin kova nälkä, että piti päästä nopeasti syömään. Pihvitkin näyttävät kuvassa ihmeen tummilta, eivät olleet nimittäin oikeasti läheskään tuon värisiä...

Mutta siis... Tein tänään ekaa kertaa itse ranskalaisia ja ne olivatkin tosi hyviä. Ohjetta kurkin Pakkopullasta. Nam. Pihvit tein vain muotoilemalla naudan paistijauhelihasta pihvejä ja paistoin pannulla. Pintaan vähän suolaa ja mustapippuria. Lisänä suppilovahverokastiketta, jonka tein näin:

Pyörittele silputtuja, sulatettuja (tai tuoreita) suppilovahveroita ja hienonnettua sipulia muutamassa ruokalusikallisessa öljyä. Suppiksia miula oli n.3 dl, en mitannut määrää. Ripottele joukkoon pari ruokalusikallista vehnäjauhoa. Kaada sekaan purkki floran kevyt ja paksu "kermaa" ja vettä sen verran, että kastikkeesta tulee sopivan paksuista. Heitä joukkoon kasvisliemikuutio ja vähän mustapippuria ja anna porista hetki. Hyvää.

Huomasin myös, että tuo 5000 kävijän raja on tänään ylittynyt. Kiitos kaikille, jotka jaksaa miun söhellyksiä seurata.