torstai, 1. maaliskuu 2007
Pastavuoka
Pastavuoka (n. 4 annosta)
4 dl pastaa, esim. penneä
400g tomaattimurskaa
250g vähärasvaista naudanjauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
100g herne-maissi-paprikaa
2 dl vettä
1-2 dl juustoraastetta
suolaa, mustapippuria, basilikaa
Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Ruskista jauheliha ja lisää joukkoon sipulit. Kypsennä vielä hetki ja mausta suolalla, pippurilla ja basilikalla. Lisää pannulle vesi, tomaattimurska ja herne-maissi-paprika ja anna hautua hetken aikaa. Sekoita kastike ja pastat (kypsentämättömät!) uunivuoassa ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 min. Anna ruuan vetäytyä hetki ennen tarjoamista.
Kommentit