584120.jpg

Euroviisuja kattellessa naposteltiin nakki-lihapullavartaita, tomaatti-mozzarellavartaita ja kurkku-paprikavartaita. Lisäksi oli myös sipsejä ja viinirypäleitä. Dipin makuna oli tälläkertaa cesar, joka sopi tosi hyvin varsinkin noille nakki-lihapullavartaille. Lihapulliin laitoin mukaan pippurituorejuustoa, joka antoikin oikein hyvän maun. Lihapullia tuli tosi paljon (78kpl), kun käytin niihin 700g jauhelihaa ja tein niistä aika pikkusia.

Tuorejuustolihapullat (78 pientä lihapullaa)

700g jauhelihaa

1 pussi ranskalaista sipulikeittoa

1 muna

1 dl korppujauhoja

2 dl vettä

100 g Pirkan pippurituorejuustoa

mausteita: suolaa, mustapippuria, paprikaa, valkosipulirouhetta...

Laita korppujauhot ja sipulikeitto turpoamaan veteen hetkeksi. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi massaksi. Pyörittele taikinasta pullia ja paista 225 asteisessa uunissa 12-15 min.

Tässä kuva vielä kasvisvartaista. Näissä ei ole mitään sen kummempaa, vain tomaattia ja mozzarellaa sekä kurkkua ja paprikaa vuorotellen pistettynä vartaisiin.

584122.jpg