sunnuntai, 13. toukokuu 2007
Euroviisuillan naposteltavaa
Euroviisuja kattellessa naposteltiin nakki-lihapullavartaita, tomaatti-mozzarellavartaita ja kurkku-paprikavartaita. Lisäksi oli myös sipsejä ja viinirypäleitä. Dipin makuna oli tälläkertaa cesar, joka sopi tosi hyvin varsinkin noille nakki-lihapullavartaille. Lihapulliin laitoin mukaan pippurituorejuustoa, joka antoikin oikein hyvän maun. Lihapullia tuli tosi paljon (78kpl), kun käytin niihin 700g jauhelihaa ja tein niistä aika pikkusia.
Tuorejuustolihapullat (78 pientä lihapullaa)
700g jauhelihaa
1 pussi ranskalaista sipulikeittoa
1 muna
1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
100 g Pirkan pippurituorejuustoa
mausteita: suolaa, mustapippuria, paprikaa, valkosipulirouhetta...
Laita korppujauhot ja sipulikeitto turpoamaan veteen hetkeksi. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi massaksi. Pyörittele taikinasta pullia ja paista 225 asteisessa uunissa 12-15 min.
Tässä kuva vielä kasvisvartaista. Näissä ei ole mitään sen kummempaa, vain tomaattia ja mozzarellaa sekä kurkkua ja paprikaa vuorotellen pistettynä vartaisiin.
Kommentit