torstai, 21. kesäkuu 2007
Possun lehtipihvit ja uudet perunat valkosipulivoin kera
Pakkasesta löytyi paketti marinoimattomia possun ulkofileepihvejä, niitä siis oli ruoaksi tänään. Nuijin pihvin ohuiksi, paistoin pannulla tilkassa rasvaa ja maustoin ripauksilla suolaa ja pippuria. Kaverina salaattia (lehtisalaatti, tomaatti, kurkku, viinirypäle), uusia perunoita ja valkosipulivoita, joka sopi sekä pihville että perunoille. Mie oon ihan hulluna valkosipuliin, voisin syyä sitä joka päivä (ja melkein syönkin... Tuoksun varmaan aika hemaisevalle.) Nam nam.
Valkosipulivoi
150 g voita huoneenlämpöisenä
5 valkosipulinkynttä puserrettuna
ripaukset suolaa ja valkopppuria
Sekoita valkosipuli ja mausteet voihin. Lapa seos foliolle ja kääri siitä pötkylä. Pistä pötkö pakkaseen jähmettymään. Tarjotessa leikkaa voista ohuehkoja viipaleita.
Kommentit