tiistai, 10. heinäkuu 2007
Porsaan sisäfilee ja perunanyytit
Porsaan marinoitu sisäfilee oli puoleen hintaan (päiväystuote), joten ostin sen ja paistoin siitä pihvejä. Hyviä olivat, vaikka marinadissa oli joku hieman outo maku. Lisänä perunanyyttejä. Tämän ruoan voi valmistaa hyvin myös grillissä.
Perunanyytit (2 isoa nyyttiä)
n.10 kpl uusia perunoita (olivat aika pikkusia)
2 kevätsipulia
4 rkl maustettua tuorejuustoa (miula oli valkosipuli)
ripaukset suolaa ja yrttistä grillausmaustetta
Keitä perunat kypsiksi. Pilko ne ja sipulit ja jaa ne folioarkkien päälle. Ripottele päälle mausteet ja tuorejuusto (2rkl/nyytti) Paista 200 asteessa n. 20min.
Kommentit