806300.jpg

-M- Ruokia laidasta laitaan- blogista oli antanut miule blogeissa kiertävän kunniamerkin. Paljon kiitoksia siule -M-

Mie tahtoisin myöntää tämän merkin Aidalle ja Andelle Koe_keittiö- blogista. On mukavaa, että noin nuoretkin jaksavat innostua leivonnasta ja ruoanlaitosta.


Myö ollaan nyt siis saatu muutettua tänne Vantaalle. Kämppä on mukava ja ISO ainankin edelliseen verrattuna (ennen 42 neliötä, nyt 76!) Tuntuu oudolta, että tavarat mahtuvat ihan hyvin, eikä joka paikkaa tarvitse survoa täyteen. Vaikka oli kuullut tästä kaupunginosasta aika paljon negatiivisia kommentteja etukäteen, uskon että myö tullaan viihtymään täällä ihan ok.

Muutenkin menee ihan hyvin. Avomies sai töitä tästä lähistöltä ja miula alkaa koulu 28. elokuuta. Pitää vielä käydä katsomassa, miten sinne pääsee ja yms.

Päivityksiä laittelen sitä mukaan kun jotain päivitettävää tulee. Muutaman uuden jutuin laitoinkin eilen ja tänään, mutta pääasiassa muuton aikana syömämme ruoat ovat olleet eineksiä ja blogissa jo julkaistuja ohjeita. Lisäsin blogiin myös pikkusiskon rippijuhlissa tarjolla olleen suklaakakun ohjeen, jonka olin jo melkein unohtanut.

Tästä sitten jatketaan. Kaupunki ja keittiö ovat uusia, mutta ohjeet helppoja ja maukkaita kuten ennenkin
.