931421.jpg

Löysin kaupasta (ainankin minulle) uuden Creme Bonjour-maun Hell: tomaatti & chili. Pakkohan sitä oli maistella, joten väänsin siitä kastikkeen lihapullille ja spagetille.

Tulinen juustokastike

100 g Crem Bonjour HELL tomaatti & chili-tuorejuustoa

2 dl juustoraastetta

3 dl vettä

2 rkl voita

2 rkl vehnäjauhoja

½ purkkia flora kevyt&paksua

½ kasvisliemikuutiota

valko- ja cayannepippuria, aromisuolaa

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon jauhot. Älä ruskista. Kaada sekaan vesi ja flora kevyt&paksu sekä liemikuution puolikas. Mausta. Anna pulputella vähän aikaa ja lisää sitten juustoraaste ja tuorejuusto. Sekoittele, kunnes juustot ovat sulaneet. Tarjoa esim. pastan kanssa.