tiistai, 25. syyskuu 2007
Tulinen juustokastike
Löysin kaupasta (ainankin minulle) uuden Creme Bonjour-maun Hell: tomaatti & chili. Pakkohan sitä oli maistella, joten väänsin siitä kastikkeen lihapullille ja spagetille.
Tulinen juustokastike
100 g Crem Bonjour HELL tomaatti & chili-tuorejuustoa
2 dl juustoraastetta
3 dl vettä
2 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoja
½ purkkia flora kevyt&paksua
½ kasvisliemikuutiota
valko- ja cayannepippuria, aromisuolaa
Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon jauhot. Älä ruskista. Kaada sekaan vesi ja flora kevyt&paksu sekä liemikuution puolikas. Mausta. Anna pulputella vähän aikaa ja lisää sitten juustoraaste ja tuorejuusto. Sekoittele, kunnes juustot ovat sulaneet. Tarjoa esim. pastan kanssa.
Kommentit