sunnuntai, 23. syyskuu 2007
Valkosipulinen jauheliha-perunalaatikko
Vaikka koulussa tulikin oltua koko torstai päivä keittiössä, piti miehelle tehdä kotona ruokaa. Tein sitten tälläistä helppoa ja hyvää laatikkoa. Lisäksi salaattia, jossa fetaa, tomaattia, kurkkua ja lehtisalaattia.
Valkosipulinen jauheliha-perunalaatikko
400g jauhelihaa
1 sipuli (mie kyllä unohin laittaa tän... oli silti hyvää)
1 pss (750g) apetet valkosipulikermaperunoita
1 prk flora 15% kevyt ruoka
rouhittua mustapippuria, suolaa
pinnalle juustoraastetta
Paista jauheliha pannulla ja mausta se suolalla ja mustapippurilla. Sekoita jauhelihat, jäiset perunat ja flora ruoka uuninkestävässä vuoassa. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja anna kypsyä 225 asteessa n. 45 minuuttia.
Kommentit