Phje hieman muokkailta Pastanjauhantaa- blogin ohjeesta. Tämä on alkuperäinen ohje, suluissa muutokset. Miula ei ollut pieniä vuokia, joten tein nämä silikonisessa muotissa ja kumosin lautaselle, jolloin näistä tuli oikein hyviä, mutta vähän liian "ylikypsiä" eli ei niin sulan suklaisia, kuin oli tarkoitus.Oikean kypsyysasteisia ei olisi pystynyt kumoamaan lautaselle.

Tarjosin fondantit vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon ja mansikkakastikkeen (hieman kohmeisia mansikoita + mansikkamehua + sokeria = sauvasekoittimella soseeksi) kera.

50 g voita
50 g tummaa suklaata (miula suklaata noin 100g, puolet tummaa ja puolet maitosuklaata)
1/2 dl vehnäjauhoa
2 munaa
3/4 dl sokeria (laitoin vain puoli desiä, kun mukana oli makeaa maitosuklaata)
60 g valkoista suklaata (tätä miula ei ollut)

Sulata tumma suklaa ja voi kattilassa varovaisella lämmöllä. Vesihaude tai mikro on yleensä ohjeenmukaista varovaisuutta, mutta levylläkin uskaltaa sulatella, kunhan ei ihan täysillä tuhuuta ja muistaa sekoitella taajaan.

Vaahdota sokeri ja kananmunat keskenään ihan kunnolla, tukevaksi vaahdoksi asti. Varista joukkoon vehnäjauhot ja sekoita vähän. Lisää mukaan vielä suklaa-voiseos ja sekoita varovasti nostelemalla esim. nuolijalla tai lastalla taikinaa kulhon reunoilta keskelle. Älä veivaa liikaa, mutta sekoita toki kuitenkin kunnolla mylälle asti.

Täytä vuoat ei-ihan-täyteen niin, että reunoille jää sentti tai pari kohoamisvaraa. Tässä kohden siis itse tupeloin. Jos haluat paistoksiisi vielä suklaasydämet korostamaan muutenkin muhean suklaista makua, paina tässä vaiheessa esim. valkosuklaapalat taikinan sisään kippojen keskelle.

Paista kiertoilmauunissa 185 asteessa 10 minuuttia (normiuunissa hieman kuumemmassa, ehkä 190-195 asteessa) ja anna jäähtyä hieman ennen tarjoilua.